miércoles, 29 de octubre de 2008

TIBET!!!!

Despres de molts quilometres en tren,vaixell i avio ens hem adonat que tot el que hem vist fins ara s,ha fet petit en comparacio del TIBET,si,si en majuscules perque s,ho val!!!Un viatge de dos dies en el Tren del Cel arrivant als 5.000 metres,un passeig religios per el Potala i els carrers de Lasa i una impresionant ruta en 4x4 per els Himalaies amb el punt algid de l,Everest ens han fet viure una de les experiencies mes impresionants de la nostra vida.Indescriptible els paisatges,la gent,els pobles,els monestirs,els yaks,el menjar i tot un seguit d,emocions viscudes que estant fent d,aquest viatge una vivencia unica.Tal com vam dir en la presentacio,aquest blog serveix per a compartir amb tots vosaltres el nostre viatge,pero per aquesta setmana al Tibet no tenim espai suficient per explicar-vos-la tota.Esperem us reserveu un dia cadascu per quan tornem i llavors us en farem 5 centims,de moment desitgem que les fotos fagin el fet.
Moltes Felicitats atrasades per a la Gemma Coll i molts petons amb olor de yak per a tots!!!

Despues de muchos quilometros en tren,barco i avion nos hemos dado cuenta de que todo lo visto hasta ahora es nada comparado con el TIBET,si,si en mayusculas porque lo vale!!Un viaje de dos dias en el Tren del Cielo llegando a los 5.000 metros,un paseo religioso por el Potala y las calles de Lasa y una impresionante ruta por los Himalayas llegando al Everest nos han echo vivir una de las experiencias mas impresionantes de nuestra vida.Indescriptibles los paisajes,la gente,los monasterios,los yaks,la comida y una serie de emociones vividas que estan haciendo de este viaje una vivencia unica.Como ya dijimos en la presentacion,este blog sirve para compartir con todos vosotros nuestro viaje,pero para esta semana en el Tibet no tenemos espacio suficiente para explicarla.Reservaros un dia para cuando volvamos y os lo contaremos todo.De momento esperamos que las fotos sirvan.Besos con olor a yak para todos!!!!


Wednesday 29th october 2008 19.40 p.m.

Aftes so many miles by train,boat and plane we,ve just realised we haven,t seen nothing at all to compare with TIBET,in capital letters!!!A 2 days trip with the Train of Heaven reaching 5.000 meters,a religios stroll on the Potala and the streets of Lasa and a route by Land Rover through the Himalayas, Everest included,has been one of the best experience of our lifes.Unbelievable landscapes,people,yaks,monasteries,food and diferent emotions has made us realise how lucky we are.We already have said that this blog is to share this trip with all of you but to explain this week on Tibet we haven,t got enough space.Just keep a day for when we come back to explain you every single thing.For now on you have the pictures.Happy Birthday to Dominika and yak kisses for all of you!!!!

9 comentarios:

Aitana López dijo...

guapos!!! m'en alegro molt de que ho disfruteu tot d'aquestes maneres com ho esteu fent, jo he anat a saludar la vostra caseta de dublin i als nous inquilins que com sempre ens han fet sentir com si estiguessim a casa. us envio mes i mes petons, jo us he portat un peto dublinès ben congelat pero ben bo!!!! us estimo tant...

Cristina B dijo...

ei gent, veig que sou heu estat al tibet. jo en vaig tornar divendres dia 24!!
que curios, amb els pocs turistes que hi havia i rememant blogs em trobo el vostre en catala, data de finals d'octubre i tibet. que guai!

Lurdes Picas dijo...

uooola!!!
ufff...em comencen a venir ganes d'agafar-me un any sencer de vacances i... les fotos són impressionants, suposo que en un lloc així et sents petiiiiiiiit...
No deixeu d'encomanar aquesta il.lusió i de fer-nos partíceps d'aquest viatge...
Cuideu-vos molt i abrigueu-vos... a Girona també ha arribar el fred!!!
Petonets!

LAIA&JOSEP dijo...

jajajaja....la mare kus som via parit...poxonets!!!jajaja....tela amb el tibet.....kollons kuans lloks per anar...jejejeje....vosalters aneu obrint ruta k ens haureu dexplikar moltes i mes koses.....
en kuan a les fotos..donks haig de tornar a dir k teniu molt ull,i teknikament estan korrektes,i i i .la seleccio k en feu tambe es molt aconseguida,a mi em transmeten lecencia duan fent dun pis i sobretot de la felicitat de un molt bons amiks...us estimo,molt...
fins ara mermelades,yakunas....jajajaj....heu probat el fomatge de yak????]
joder jo ja torno daki 9 dies....bufff kuantes koses fetes i per fe...
estem en kontakte,sense takte....va adeuuuuuuu...
i k les soles de sus sapatus no sus gastin pastin rastin pukin nukin naken paken raken trujen nujen pojen nomen pomen xupin napen...

Anónimo dijo...

Hola Núria,

Avui ens hem adonat que teniem la teva postal a la bústia, ens ha fet molta il-lusió!.
Quina passada de viatge, és de sommni...no hi han paraules per descriure les fotos...són al.lucinats. Sempre estem molt contents de rebre noticies teves! Que us continui anant molt beee! Un petonàs de part de tots des de Camallera!!!!

Anónimo dijo...

Hola guapos:
Ahir vaig entrar al vostre blog, la maria em va donar la vostra adreça. Vaig deixar un comentari pero algo faig malament ( n0 ha quedat registrat) haviam si avui tinc més sort.
Quina enveja em feu...
Aprofiteu tot el que podeu, aquestes vivències ningú us les podrà treure mai.
Felicitats per compartir el vostre blog. Això representa una feinada i a sobre amb tres llengues, super!
i quines fotos més maques!
Avui hem rebut postal vostre.
Quina il·lusió!.
Núria no et descuides mai de nosaltres, ets un sol!
Seguiré el vostre blog. Una abraçda . dolors delclos

dolors dijo...

per fi podre escriure-us comentaris sense dificultats, l'anna m'hi ha ajudat.
per cert, una abraçada ben forta de l'anna

Anónimo dijo...

Hola guapíssims!!! no sabeu l'enveja que em feu... disfruteu-ho al màxim!! Ah! i ja tinc internet a casa, o sigui que a partir d'ara podré seguir d'aprop les vostres aventures.
Molts petons.
Se us troba a faltar!!!

Isa dijo...

oooooohhhhh nens quines fotos més xules!!!! no pareu de tenir experiències, uf! ja cal que us ho apunteu tot perquè no tindreu prou memòria per explicar-nos'ho en pels i senyals, jijiji.
Ja tinc ganes de parlar un dia!!! Tot bé, no? Petó de carbó!!!