viernes, 10 de octubre de 2008

LuoYang fotos!

LONGMEN CAVES WIHT more than 2000 BUDHAS!





PAGODA FOREST and SHAOLIN TEMPLE



Mr. Tian House and Family!!

7 comentarios:

Antoniella... dijo...

uaau!!!i ke hi havia dins les coves???budas?? que impresionant tot!
bon creuer!

Mamipapi dijo...

Hola parella, cada vegada ens impressionen mes les fotos i tot el que expliqueu !!!quin viatge estem fent¡¡¡ El fet de veure tant rapidament el que veieu vosaltres fa que sembli que estem molt a prop vostre; aixó ens fa estar tranquils i molt contents de que tot us vagi tant be. Ah, per cert, ens encanta la familia xinesa que us ha adoptat ¿es per sempre?... si voleu els enviem les coses vostres que hi ha al garatge, je,je!!!
Avui hem rebut la vostra postal amb petons de milions de chinos, els hi torneu a tots de part nostra. Que us vagi molt be a les 3 gorges i el viatge pel Yang Tse. Una abraçada i que disfruteu molt.
Mamipapi

Isa dijo...

Ei! Això dels comentaris no ser pas que passa... però cada vegada em fa inscriure'm, i que vols que te digui, no m'agrada pas.
Canviem de tema, tius quines fotos més xules, no? quina enveja sana que ens feu!!!
Per aquí tot molt i molt bé, preparat el nostre mini viatget (comparat amb el vostre...)
Una abraçada molt forta de part d'en Vado i meva!!!

Lurdes Picas dijo...

Guapíssims!!!
Quina passada de fotos... són increïbles!!!
Sabeu que em costa molt memoritzar tots aquests noms xinesos???Sóc incapaç de recordar-ne cap... bueno potser Xangai jejeje...
Espero que les tres nits de vaixell hagin sigut suaus i que no us hagueu marejat, si ja us miren normalment només faltava que estiguéssiu marejats com sopes!!!
jejeje
Continueu disfrutant... i compartint-ho...ens encanta!!!
Petoooooons !!!
Lurdes

LAIA&JOSEP dijo...

nenesssssssssssss!!!!!!!1
sous genials...jajajajaj...tela tela.......tink k dirvos k la fotografia ke feu es kollonuda,de verita...la kosa sus dona mes ke be...i tela amb el viagecito....joer..pero no pareu,no aneu molt rapids?
jajajaja....a no el k passa es k jo so n penjat k menkanto a kada kantonada......en serio k mesteu despetant les ganes de coneixre xina.....bueno no em kedara molt lluny i segir k en el futur manimo a koneixrela.ja us demanare koncells....bueno amiks molta sort i alegria en el kami....den tarre k us estima molt imolt imes....aupa...
no dewskarteu laos........jejejejejej
muakala

Mª Rosa dijo...

Hola Nuri i Albert! Per fi he pogut entrar al vostre bloc, el viatge molt ben descrit i les fotos magnífiques!
Ja hem rebut la vostra postal i les felicitacions de l'aniversari, no t'en oblides mai, ni a la Xina!, moltes gràcies, m'ha fet molta il·lusió.
Molt bé de compartir el viatge i fer-nos una mica d'enveja.....sana.
Petons i fins la propera.
Antonio i Mª Rosa

Anónimo dijo...

Ei guapos!!!! He flipat amb la foto dels chinos fent aquesta espècie de art marcial-ball-performance... o no sé! Que xaxi! Semblaven en Goku!! I ja per no parlar dels guerrers de... Terracota? Creia que estaven a Xian! M'alegro que us ho passeu tant be!!! Mua guapos!!!
Anna Benages