martes, 16 de septiembre de 2008

uffff...ja marxem!!!!!!!!!!!!

POR FIN!!!! SEMBLAVA QUE EL DIA NO ARRIBAVA PERO JA MARXEM!!!
PRIMERA ETAPA TORNEM ALS ORIGENS:DUBLIN..
AIXI DONCS JA COMENÇA AQUESTA AVENTURA QUE ENS PORTARA A
DESCOBRIR MOLTS PAISOS I UNA MICA DE NOSALTRES MATEIXOS TAMBE.
MOLTES GRACIES A TOTS ELS QUE ENS HEU AJUDAT I FET COSTAT EN LA
PREPARACIO D,AQUEST VIATGE,JA OBTINDREU RECOMPENSA AMB UNA POSTAL
O UN DETALLET,JEJEJE..
UN...........DOS...................TRES..............COMENCEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BON VIATGE!!!!!!!!!!!!!!!!

20 comentarios:

Judes xanguet dijo...

He volgut ser el primer a fer un comentari en aquest magnífic blog que heu creat, perquè això queda per a la posteritat.

Per què després sigui dit que no escric mai!!!!

Espero que disfruteu molt d'aquesta experiència
i que ens enriquiu a nosaltres amb les vostres vivències (Rodolí).

Salut!

marinatubert dijo...

Ei Núria!!!! QUE GUAPOS QUE ESTAVEU EN AQUESTA FOTO...

al final no ens hem pogut veure abans de la marxa però com que torneu d'aqui uns 7 mesos NO PSSA RES. Perque, entre tu i jo, amb lo que ens tens acostumats això és com si tornessis la setmana que be, pero wuenu.
Com que de setmanetes en tindreu prous per anar comptant espero que aquesta recompesa de l'esforç fet us profiti d'allò més i que quan torneu ho feu carregats de belles anècdotes al sac.

POR FIN DONCS:
COMENCEN LES VOSTRES VACANCES!!!

MOLTA SORT! I MOOOLT REQUETEMOLT BON VOYAGE!!! no sabeu com us envejo (jo aqui fent vacances i intentant estudiar OPOS....costa costa)

MIL PETONS!

mARINA (LA GARCIA)

lola ganchillo dijo...

Cuando emprendas tu viaje hacia Ítaca

debes rogar que el viaje sea largo,

lleno de peripecias, lleno de experiencias.

No has de temer ni a los lestrigones ni a los cíclopes,

ni la cólera del airado Posidón.

Nunca tales monstruos hallarás en tu ruta

si tu pensamiento es elevado, si una exquisita

emoción penetra en tu alma y en tu cuerpo.

Los lestrigones y los cíclopes

y el feroz Posidón no podrán encontrarte

si tú no los llevas ya dentro, en tu alma,

si tu alma no los conjura ante ti.

Debes rogar que el viaje sea largo,

que sean muchos los días de verano;

que te vean arribar con gozo, alegremente,

a puertos que tú antes ignorabas.

Que puedas detenerte en los mercados de Fenicia,

y comprar unas bellas mercancías:

madreperlas, coral, ébano, y ámbar,

y perfumes placenteros de mil clases.

Acude a muchas ciudades del Egipto

para aprender, y aprender de quienes saben.

Conserva siempre en tu alma la idea de Ítaca:

llegar allí, he aquí tu destino.

Mas no hagas con prisas tu camino;

mejor será que dure muchos años,

y que llegues, ya viejo, a la pequeña isla,

rico de cuanto habrás ganado en el camino.

No has de esperar que Ítaca te enriquezca:

Ítaca te ha concedido ya un hermoso viaje.

Sin ellas, jamás habrías partido;

mas no tiene otra cosa que ofrecerte.

Y si la encuentras pobre, Ítaca no te ha engañado.

Y siendo ya tan viejo, con tanta experiencia,

sin duda sabrás ya qué significan las Ítacas.


Ei bonicos a disfrutar sobretodo!!!y a seguir defendiendo esa alegria que teneis en el cuerpo...un besazo desde Pujals,que os seguimos en vuestro viaje......Pili

filipino dijo...

Hola guapos!!!!
Acabo de veure el mail i l'adreça del blog i no m'he pogut estar d'escriure. La Laura la tinc a Parets a treballar, però aquest vespre ja l'informaré.
La veritat és que em provoqueu una immensa enveja sana i un sentiment de que tot és possible si un té ganes de fer el què es proposa. Sou uns valents i estic molt content de tenir la vostra amistat.
Disfruteu moltíssim al llarg d'aquest temps i ompliu-nos de les vostres experiències en la mesura que us sigui possible.
Segur que esteu inicant una de les experiències més intenses de les vostres vides i espero que en gaudiu al màxim.

Una forta abraçada i petons des de la Gleva!!!!!!, que segur que no és un punt del vostre itinerari, però s'hi viu molt hbé!!!!!
Fins aviat!!!

Lurdes Picas dijo...

Reietons...

Des de la més sana enveja Gironina us enviem molts petonets, molta energia positiva i el DESIG de que compartiu un munt de noves i fascinants experiències... com per exemple els wc orientals, eh Albert? jejeje
Un petonàs per tots dos !!!

Lurdes

David dijo...

Ja he afegit el bloc als meus favorits per poder seguir les vostres aventures arreu del món. Us desitjo sincerament que ho passeu molt bé. Per sort diuen que el món és rodó, per tant per més voltes que feu tarad o d'hora acabareu passant per l'Empordà (o almenys per algun destí Ryanair).

Bon viatge!

Lu dijo...

hola hermosa!!!!!!!!!! les deseo toda la suerte del mundo en este viaje juntos, estoy segura de que les va a ir excelente porque ustedes son dos personas alucinantes y se merecen todo lo mejor. No sabés la alegría que me dio verlos en toledo y la penita cuando nos despedimos, pero yo estoy segura de q muy pronto vamos a volver a encontrarnos y de que va a ser como si el tiempo no hubiera pasado como pasa con los AMIGOS de verdad, esos con los que el tiempo y la distancia no existen. te quiero mucho chiquita, los espero en argentina con los brazos y el corazon abiertos de par en par.

mil millones de besos y toda la buena energía desde sudacalandia

"Un viaje de miles de millas siempre comienza con el primer paso" Lao Tse

banyoles dijo...

hi everybody,

good luck in this new adventure, Im looking forward to hear from you..

big hug..

dani

Aitana López dijo...

carinyus!!!

us envio un gran petó d'amor, desitjo que us acompanyi la bona sort en aquest viatge emocionant! jo us acompanyo en pensament.... ja em vau deixar clar que no hi cabia a la maleta... petons bons i cuideu-vos molt mutuament!!!

Nadie dijo...

ieeepa... que vagi tot molt be, que disfruteu i trobeu bon cami, salud i molts petons, ha sigut un plaer coneixe-us....fins l'any que ve...

Núria dijo...

Bueno, bueno, aixi que el viatge comenca a Dublin?? i fent de okupas a casa meu!!! Espero que tingueu temps de veure a tothom i fer tot el que voleu fer paer aquestes terres que us anyoren!Ja us escriure mes endevant, que d'aqui un rato us veig a casa!! Salut!

Tatie i Tonton dijo...

Enfin! j'ai trouvé ce que je devais faire pour vous écrire mais grâce à l'aide d'une copine. C'est ça l'amitié! n'est-ce-pas Nuri? On se ressemble à ce niveau. C'est EXTRA, que l'aventure commence. Je vous envie mais fallait oser..... SUPERBE la photo. J'espère que vous ne rentrerez pas trop maigres. On vous fait plein de GROS, GROS bisous. On pense à vous, on vous aime. A BIENTÖT.... Tatie i Tonton

Su. dijo...

Bueno, bueno.... Ya estamos todos desde Toledo al loro de vuestra super aventura, y deseando ver vuestros comentarios e historias.

Os ira genial, seguro... Y nosotros encantados de participar un poco a traves de este blog y con un monton de ganas de ver fotos vuestras con sonrisas de oreja a oreja.

Disfrutar mucho- Nos vemos.

laureta dijo...

Macus!!!!!!se'm posa la pell de gallina només d'imaginar la vostra cara de felicitat. L'última vegada que ens vàrem veure va ser a Dublin, qui sap quin serà el pròxim indret de trobada??
De ben segur serà una experiència vital i molt enriquidora...tastar el món amb un any...tot un repte!
us deitjo que els ulls no defalleixin de mirar...i espero a la tornada ser una de les afortunades a poder escoltar els resultats de tot plegat.
Petonàs i molta sort!

natiienric dijo...

tant temps preparant allò que ja ha arribat i amb què tan heu pensat i desitjat, per tant, ara teniu molt i molt de temps per a disfrutar cada moment i cada experiència... molt bon viatge!!!

ja anirem sabent coses vostres. petons i seguim en contacte

Júlia, Joan i Pau

Anónimo dijo...

Ei parella,

Que us vagi molt i molt bé!! jo també faré la volta el món, jejej, però de manera diferent: seguin el vostre fotolog!jeej

Disfruteu molt, i disfruteu molt també per nosaltres!!

Molts ptns i bon viaaatgeeee!!

Sandra dijo...

Saps Albert? no tindré regal però si posta!! jeje! Ah! i clar, la vull de Shangai, que després de tanta conya amb el tema fins i tot a mi m'han entrat ganes d'anar-hi!! A hores d'ara ja hi deveu ser!! l'inici de l'aventura...
Doncs, dir-vos, que m'ha encantat veure-us per aquí Dublin abans del Gran Viatge!! sou un encantant... l'últim any han estat molts i molts els moments compartits i molt i molt bons!!
doncs espero que hagiu trobat bé el hostel de shangai i que enmig de tant de Xino no us perdeu... jeje! ja heu fet servir el maitant?? jeje!
Hope it's all you are wishing for... and more!!
From dublin, in a sunny day, Sandra!
(la de la postal)

Russo dijo...

Ei nens, veig que això del blog funciona, a veure si encara vendreu el viatge a en Mikimoto i en faran una sèrie documental a la tv3. Molta merda com diriem al meu gremi.

LAIA&JOSEP dijo...

jodwerrrrrrrrrrr!!!
jajajajaj....jo vaig eskriure un komentari....teniu sensura,en aquest blog?...he? he?/....jajajajaj
bueno donks akest kop,no dire koses rares.....bueno heramnos,espero k bufi bon vent per vosaltres,k la salut,lalegria,la paciencia,lamor,i la sana bogeria no deixi dakompanyarvos.nosaltres no deixarem destar aki,eenviantvos els mes bons desitjos per akesta travesia k tant us a kostat preparar....montza nuria....tregeuvos el rellotge i uardeulo a la motxila,si no ho heu fet ja...si voleu saber lhora,hem trukeu..jajajajajajajajja....
bueno lo dit mil vegades,aki alla i per on passeu la vostre precencia deixa rastre,aixi k kompreuvos desodorant...jajajajajja.......us estimo molt i molt i mes.......fins ara!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

PA MUCHOS MAAS!!!!!!!!!!!! MUCHAS FELICIDADES!!!! 29 ya madre mia... bueno espero k pases un buen dia y la nuri tambien k se a preocupado mucho para k todo salga bien.. un abrazo desde LLagostera. el rey del pin pom os saluda!!