domingo, 29 de marzo de 2009

LA FI DEL MON....EL FIN DEL MUNDO...THE END OF THE WORLD


Puerto Madryn y Punta Loma

Asado de cordero patagonico a la cruz con la amiga Naoko

Ushuaia, fin del mundo y Glaciar Marcial

Canal Beagle, Lobos marinos

Estancia Harberton

Pingüinera WoW!!!

Pantano con castores y Arbol bandera más antiguo
Criadero de Huskys Siberianos


...Mikel, Angelica, Marta y nosotros!!!

Parque Nacional de los Glaciares Perito Moreno
Parque National de las Torres del Paine
"Los Cuernos" y foto del lago Argentino en El Calafate

HOLA!!!! Primer de tot Moltes Gràcies a tothom per les vostres felicitacions!!! et fan sentir més aprop!!! A més estant a la fi del món s'agraeix tenir notícies vostres. Com s'aprecia amb les fotos ara deixem el meravellós galciar del Perito Moreno enrera i ens dirigim a El Chalten i Bariloche via Ruta 40. Hem passat per Puerto Madryn que és l'inici de la Patagonia, baixant després cap a Ushuaia, la ciutat més al sud del món!! On vam disfrutar de les vistes, els pingüins, els llops marins i del fet d'estar literalment a la fi del món!!! Molts petons a tothom i gràcies!!! Moltes Felicitats per la Mercè (25) i el Nino (27)
***********************************************
HOLA!! Primero agradecer a todos por vuestras felicitaciones!! te hacen sentir más cerca!! Y estando en el fin del mundo se agradece tener noticias vuestras. Como se aprecia con las fotos ahora dejamos el maravilloso glaciar del Perito Moreno y nos dirigimos a El Chalten y Bariloche vía Ruta 40. Hemos pasado por Puerto Madryn que es el inicio de la Patagonia, bajando luego hacia Ushuaia, la ciudad más al sur del mundo!! Donde disfrutamos de las vistas, pingüinos, lobos marinos y del hecho de estar literalmente en el fin del mundo!!! Muchos besos a todos i gràcias!!
*************************************************
Sunday 29th March 2009 12pm
HOLA!!! First I would like to thank everyone for my birthday's comments!! I really felt very close from you as being in the edge of the world It's nice to have news. As you can see in the pictures we've been in Perito Moreno Glacier and now we are heading to El Chalten and Bariloche via Route 40. We have been in Puerto Madryn, border of Patagonia, going down to Ushuaia, the most southern city of the world!! Where we enjoyed nice views, penguins, sealions and the fact of being at the end of the world!! Lots of kisses and thanks again!!

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Maravillosas fotos como siempre. Nos encanta veros. Disfrutad muchisimo. Un beso enoreme desde Toledo.

Los Montes de Toledo

Lurdes Picas dijo...

Eiiii!!!
Aquestes fotos són bastant difícils de superar, les del perito moreno semblen pintades amb pintura blau cel...quina passada!
DEUNIDO quants quilòmetres... no us passa que algún dia us aixequeu i no sabeu on sou???Xina? Japó?? Nova Zelanda??? Us veig parlant amb anglès amb un argentí jejeje...
Molts petonets i abraçades!!!
Lurdes

Anónimo dijo...

Jo també us felicito parella per les fotos, són precioses i immillorables! molts ptns parella!

els de bordils dijo...

Hola!!!! Doncs ha passat el que podia passar: que se'ns ha passat fins i tot la octava. O sigui que, totalment fora de termini i a més amb vergonya pública: PER MOLTS ANYS, ALBERT!!!!!! Bé, ja hem quedat ben retratats! Esperem que les postals hagin pogut arribar a l'hora, i que la celebració hagi anat bé. Ja sabeu que escrivim poc però us mirem i us admirem molt. I al·lucinem, està clar! 29 abraçades ben fortes i tres petonets ben carinyosus!
irinaconcepcióijoan.

Anónimo dijo...

Com sempre les fotos ens han deixat amb la boca oberta. Totes ens han agradat molt, les del glaciar son impresionants i la del husky es molt tendre pero el "cordero en cruz" tambe tenia pinta de ser molt tendre i encara ens ha fet obrir mes la boca. Tambe ens agrada veure que a tot arreu feu amistats de tots colors. Continueu aixi que a nosaltres ja ens va be. I a veure si aviat tenim mapa. Una abraçada ben forta. mamipapi

Lurdes Picas dijo...

EL MAPA!!!!
GENIAL!!!
El trobava a faltar...
Ja tornem a estar ben situats...
Sort !!!

Isa dijo...

Ei preciosos!!!
Que guai! quins records! a més es veu evolució! Els pingüins estan més grans! jijii
Espero que disfruteu molt!
Flipareu amb Chalten! És la canya!
Petons!!!

Aitana López dijo...

nuriaaaaaaaaaa albeeeeeeeeeeeert... ostresssssssss... que fort, no tinc paraules... weno... si que en tinc... jo vuiiiiiiiiiiii!!! us estimo macos!!! un gran petó per el vostre llarg camí, que desitjo que sigui ben ple de coses bones...

Anónimo dijo...

Quines fotos més impressionants!!
Petons
Lídia i Júlia

LAIA&JOSEP dijo...

jajajajajaj....oataleta!!!he???
ki us somvia parit,llarguirufes caminatas,karam karam,jo aluciono,kontinuo dient,k les fotos son genial,pero k molt aconseguides i ben seleccionades...sous peritos de grandes...aki tarre des de al lao,k espera el mañana para compartir mi mundo....us estimo bartrinakens...fins ara!!!
muakal

Anónimo dijo...

que guapos que esteu!! quina passada de fotos!! wow!!! un petonàs des de sant miquel! demà volo cap a dublin! el tema llistes d'ensenyament va viento en popa a toda vela!! i ara els meus dos últims mesos a Dublin... no m'ho puc creure!! estem en contacte!! ja he ensenyat el blog a la meva family! els ha agradat molt i molt! us enviem tots molts i molts records i petons!
cuideu-vos molt! aqui us esperem amb els braços oberts!!
Sandra and family!