viernes, 10 de abril de 2009

RUTA 40


Excursión con Gorka y Berdaitz de Bilbao en El Chalten!!!
Increibles vistas al Cerro Torre y Fitz Roy
Hostel en bariloche y Arco Iris en el Cerro Campanario
"Curanto Paragónico" en la Colonia Suiza

El Cajón Azul
El Bolsón con los amigos Juan, Belen, Flor y Darwin!!!!!!!!
Mirador del Rio Azul y Gaucho Argentino
Lago Correntoso y Parque de los Arrayanes en Villa La Angostura


HOLA FAMILIA!!!! Com podeu veure en el fantàstic mapa no parem!!! Després de tres dies de sol i caminades llargues per el Cerro Torre i Fitz Roy a El Chalten vam seguir les pases del Che per la Ruta 40, quilómetres i quilómetres de res i pols.... Per descansar què millor que uns dies de pluja a Bariloche i per tornar a l'acció els meravellosos pobles de El Bolson i Villa La Angostura, altre cop a caminar i a disfrutar de les precioses cases de fusta i el menjar local, mmmmm!!! Tot això sumat a tota la gent fantàstica que trobem pel camí que ens ajuda a fer d'aquest viatge una gran experiència: Gràcies!!! Tornarem a contactar però ja des de Xile, una abraçada a tots!! Moltes Felicitats a la Gemma Soria, la Gemma Gisbert (5) l'Antonie (5) en David Marcos i en Jimi (18)!!!

HOLA FAMILIA!!!! Como podeis ver en el fantástico mapa no paramos!!! Después de tres dias de sol y largas caminatas por el Cerro Torre y Fitz Roy en el Chalten seguimos los pasos del Che por la Ruta 40, quilómetros y quilómetros de nada y polvo... Para descansar nada mejor que unos dias de lluvia en Bariloche y para volver a la acción los maravillosos pueblos de El Bolsón y Villa La Angostura, a caminar y a disfrutar de los manjares locales otra vez, mmmmm!!! A todo esto añadimos toda la gente que estamos conociendo y nos ayuda a hacer de este viaje una gran experiencia: Gracias!!! Volveremos ya desde Chile, un abrazo para todos!!! Muchas Felicidades a la Mercedes (16)

Sunday 12th April 2009 17.00 p.m.
HELLO FAMILY!!! As you can see in the wonderful map we keep going!!! After three sunny days of walking on the Cerro Fitz Roy in Chalten we followed the Che steps through the Route 40 with miles and miles of dust and nothing... To relax we spent a few rainy days in Bariloche to head off to the cute villages of El Bolson and Villa La Angostura, again to walk and enjoy the local cuisine, mmmmmm!!! If we add all the people we've met on the way this trip becomes a wonderful experience: Thank you!!! We'll be back from Chile, kisses to you all!!! Happy Birthday to Martha Marcelino (5) and Tadhg (14)!!!

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Que envidia. Se os ve genial y eso nos encanta.
Y os teneis que estar poniendo morados a papear un monton de cosas ricas por alli.
Seguir disfrutando y haciendo que nosotros disfrutemos tambien.
Mil besos -

Los Montes de Toledo

Anónimo dijo...

Hello there !
I will write in english so as Albert can understand. It was nice to meet you again in El Bolson ! You are in Chile now, are you in Pucon and do you plan to climb Villarica volcano ? We may go there in one week and we were wondering if it s possible to climb without a guide...maybe you ve got good tips ?

We hope we can meet again, Salta (without dengue) would be perfect !

A bientòt !

Manu y Marie

Isa dijo...

Nens!!! Quina sort vau tenir de trobar el Fitz Roy tant destapat! Nosaltresw, desprès d'haver fet tota la caminata, només vam veure neu i núbols! Tot i així ens va oferir les seves impresionant vistes el dia uqe ja marxàvem des de biax... res a comperar de la pedazo foto queheu penjat!!!
M'alegro que us agradi moltíssim!
Petó molt fort des de l'Empordà!

Anónimo dijo...

Hola, holita!
Moltes gràcies per les felicitacions, ja veig que jo faig tard, molt tard per fer-ho,... però mai es tard! jajaja (m'haig de salvar el plumero)

Feia dies, un parell de mesos que no mirava el vostre Blog, però us haig de dir que quan ho faig el miro des del punt on el vaig deixar l'última vegada. Com cada cop que el miro quedo impressionat. Flipo amb la vostra aventura!
Veig que cada dia és millor hi ha moments i imatges que em donen una enveja, uiuiuiui!!! Però molt content perquè vosaltres l'esteu fent!
Des de la plana una abraçada!

David dijo...

Fantàstic nois, encara que escrigui pocs comentaris vaig seguint el vostre periple. Quines fotos, em cau la bava!

Records des de Girona!

Lurdes Picas dijo...

He llegit cases de fusta???
Jo en vull una!! A la motxil.la no us hi cabria?? jeje
I quines fotos! De veritat que és com traslladar-s'hi... increïble!
Molts petonets avui per sort asolellats des de Girona!
MUAKS!!!

Anónimo dijo...

Hola Guapos, tornem a parlar desprès d'uns dies de relax, es un dir.........
Mols petons de tots els de Cambrils .

Antoniella... dijo...

EEI!
feia dies q no passava , pero veig que segueix igual...
Volem més fotos jaa!!!jejejej!

Muaaas!

Senberg dijo...

Que agrado tenerlos por estos lados tan lejanos en el mapa, pero cercanos en el corazón.

Claudia y Sebastián.

Anónimo dijo...

hola k tal!!!!!!!!!!!! como estais?? hace tiempo k ya no escribia, me habia olvidado de vosotros jas jas espero k todo siga muy bien y sigais disfrutando del viaje.. un saludo desde llagostera y un abrazo de mis partes.......... 10

Anónimo dijo...

hola chicos, soy claudio del hostel de el bolson, como me dejaron el blog recien entre en su pagina, y estuve viendo el recorrido, y veo que a nosotros no nos nombran y tampoco pusieron fotos de aca . espero que esten bien, saludos de todos nosotros.