viernes, 2 de enero de 2009

EAST COAST!!!!!!

Senyals on the Road

Daintree National Park

...mmm...
el Cocinero y la Modelo jajaja

FAUNA...

more paradise

Curtain Fig Tree
Home sweet home
Gran Barrera de Corall
****************************************
Ei Familia!!!! us hem trobat a faltar!!!! FELIC ANY NOU 2009!!!! Es pot dir que hem experimentat unes Festes vora el mar i amb clima tropical total : calor d'uns 35 a 40 C , fauna i flora de mida i colors al.lucinants i pluja torrencial als vespres. L'activitat estrella un dia de submarinisme a la Gran Barrera de Corall amb peixos multicolors, tortugues marines i un paisatge mari espectacular!!! Despres d'haver fet mils de quilometres per grans platges i parcs naturals hem decidit tornar cap al sud seguint carreteres interiors per canviar de paisatge. Aixi doncs ens veiem a Melbourne i esperem que passessiu tots unes Bones Festes com nosaltres vam tenir. Moltes Felicitats atrassades per:Silvia Mayor(26) , Neil i Xila (30), en Fornos i en Kiki (1) i finalment en Blatix (2).

Volem dedicar aquest bloc al nostre estimat Pelut que se'n ha anat al cel dels gossos el passat dia 22 de Desembre. Et recordarem i et trobarem a faltar!!!!! T'estimem molt!!!!


*********************************************

Ei Familia!!!! Os estranamos mucho!! FELIZ ANO NUEVO 2009!!!! Se puede decir que hemos experimentado unas Fiestas cerca del mar con clima tropical total: calor de unos 35 a 40C , fauna y flora de tamano y colores alucinantes y lluvia torrencial al atardecer. La actividad estrella ha sido un dia de submarinismo en la Gran Barrera de Coral,con peces multicolores, tortugas marinas y un paisage marino espectacular!!! Despues de hacer miles de quilometros por grandes playas y parques naturales hemos decidido volver hacia el sud siguiendo carreteras interiores. Asi pues nos vemos en Melbourne!!!! Hasta pronto!!!!

**********************************
Friday 2nd January 2009 16.30 p.m.
Hello Family!!!! We miss you lots!!! HAPPY NEW YEAR 2009!!! We've spent our Christmas by the sea with total tropical weather: 35 to 40C heat, huge and amazing fauna and flora and evening torrential rain. The highlights it's been scuba diving in the Great Barrier Reef with multicolour fishes, sea turtles and spectacular marine sights. After driving miles away in beaches and national parks we decided to head south through outback roads to explore different views.
See you in Melbourne!!! Happy Birthday to Neil Monaghan (30). Talk soon!!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

FELIZ AÑO NUEVO.
DIOS, ME MUERO DE ENVIDIA. ME ENCANTARIA PODER IR A AUSTRALIA UN MOMENTITO A VISITAROS PERO BUENO, AL MENOS TENGO LA SUERTE DE COMPARTIR UN POQUITO DE VUESTRO VIAJE CON ESAS MARAVILLOSAS FOTOS.
ALBERTO, ES GENIAL VERTE AHI TODO RELAJADO TOMANDO EL SOL Y UN BUEN DESAYUNO - LO REPITO ¡QUE ENVIDIA!
UN BESO ENORME.
SUSANA.-

LOS "MONTES DE TOLEDO"

maineimiscloe dijo...

BON ANY! el vostre missatge em va arribar al cor!jejej kina ilu!
joder quins colors! i aixó q no hem vist les fotos submarines!!! quina enveja la caloreta i la platja i tot! i quina fauna, aprofiteu q he vist als documentals q aki hi ha especies extranyes i k nomes existeixen aki, sort en tink jo dels documentals!!!jejjee.

buenu nuri q en pelut es trobarà amb en drac i en tagg al cel dels gossos, tot i k en drac sigui un borde i potser no es facin amics....pero buenu!jejejeje!
vinga! molts petons i abraçades!!

Isa dijo...

UUUUOOOOOH!!! Quina embeja! i que estrany no celebrar aquestes festes amb calor, jijiji Aprofiteu el màxim!!!
Us estimo molt!
Isa

Anónimo dijo...

Quillos FELIZ 2009!! Esperamos que sea un año tan chulo como ha sido el 2008, no os podéis quejar eh?
:-)

Bueno desde aquí se os envidia mucho y se os extraña más! Pasar las Navidades al calor ha debido ser toda una novedad.
Seguid viajando, y conociendo y compartiendo que aquí esperamos las novedades con muchas ganas.
Besazos de IsA&KeViN

LAIA&JOSEP dijo...

wwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
bon i bon mes mas bon any!!!!
petooooooonssssss...jajajajajaj....un mes,he?...estic content,per vosaltres per mi i en general...es la reostia el que esteu fent,jajaja,es que no hi ha paraules,somrric i somrric de veure fotos vostres i dimaginar el moviment dakestes....jajaja....es que...jajajajaj..i bucejant,tela,que es sent al respirar allà sota.es increible per la de llocs ,histories personals i agenes,que esteu visquent...queda dir,que us felicito per aquest any passat i us auguro molta sort salut i bona llum per el vostre intrepidante i danzante camino ,que vino de mesa leja teja de la cassa sapatadsa,...kluk kluk nyep tu tu ruk de rik de rak nyap trappatapatap..sucuruknuku pa lelo telelelo....dinki dixi pixi lala poooooooooooooooooo......jjjajajajajaja
...jo marxo a finals dakest mes..amb en lis..jejejejej...
us estimooooooooooo

Unknown dijo...

Bon any parella!!!

Feia dies que no mirava el vostre blog, he quedat impresionat del viatge que esteu fent, però el que més m'ha agradat és amb la trampera que l'esteu fent. Sincerament he flipat!!! Ja veig que esteu fent un turimes gastronòmic impresionant, de fet les coses amb la panxa plena es veuen millor i per altra banda quan vas a l'aventura no saps mai quan la tornaràs a omplir, o sigui que quan es pot a menjar!!!

Apa gent, Salut.

Estrella del caballo negro!